salonen

salonen

I salonen hersker en afslappet stemning med naturligt og professionelt fokus på vore kunder. Her skal være rart at være for både kunder og personale. Og med en åben og indbydende atmosfære håber vi, at vores kunder føler sig veltilpasse i salonen. Vores indretning er holdt primært i sort/hvide toner, som giver en stilet og rolig baggrund for de mere farverige produkter. Kreativitet, innovation og stil går igen i detaljerne og formerne i salonen, som du kan se på billederne her.

 

 

'Frisør': En barber har primært til formål at barbere mænd. Det kaldes også for rage, f.eks. betyder kronragning, at alt hår på hovedet fjernes.

Tidligere havde en barber, eller bartskærer, også en anden funktion, nemlig åreladning og andre kirurgiske indgreb på mennesker. Lægerne ordinerede den teoretiske behandling, mens barberen ofte udførte arbejdet. I dag er en barber mere brugt som frisør, til at tage sig af håret - for både kvinder og mænd.

Uddannelsen til barber eller frisør er stadig præget af håndværkertradition og mesterlære. I visse tilfælde kan det endog udarte til hårkunst.

Kilde: Wikipedia.dk

 

 

salonen_text

 

Åbningstider: Mandag-onsdag: 9-17   l   Torsdag-Fredag: 9-18   l   Lørdag: 9-13
Frisør Capelli • Løvegade 5 A • 4200 Slasgelse • Tel. 58 50 19 42 • post@capelli-slagelse.dk